fbpx

Units/modellen

Kempen-units


UNITS / MODELLEN

Bij kempen-units bieden wij op maat gemaakte units aan.

Door het gebruik van een stalen constructie en geïsoleerde panelen kunnen wij elke unit bouwen naar uw wens.

Bovendien kunnen onze units langs de buiten zijde afwerken met houten panelen of stalen cassette panelen om zo een mooier en verfijnd uitzicht te stralen.

Indien je kiest voor een gyproc afwerking langs de binnenzijden kunnen we elk stopcontact en lichtschakelaar inbouwen. Wanneer je kiest voor geïsoleerde panelen werken we met opbouw stopcontacten en schakelaars. 

Wij werken steeds met een wit vlak paneels langs de binnenkant en langs de buitenkant grijs, antraciet of zwart met relief.

Onze units zijn steeds geïsoleerd met een 100mm dikke polystreen kern isolatie, dit zorgt voor een ultiem comfort zowel in de winter als zomer.

ENKELE VOORBEELDEN

onze voordelen

Stalen constructie

Wij gebruiken standaard in elke unit een opmaat gemaakte stalen constructie, gelast en gespoten in elke gewenste RAL kleur.

geïsoleerde wanden

In elke unit gebruiken wij wanden met een 100mm polystreen isolatie.

luxe buiten afwerking

U kunt er optioneel voor kiezen om uw unit aftewerken in hout of cassette panelen.

GYPROC AFWERKING

U kunt ervoor kiezen om uw unit af te laten werken in gyproc langs de binnenzijden, zo kunnen we elk stopcontact en lichtshakelaar inbouwen.

AFMETINGEN

Wij kunnen onze units bouwen in 2.5 tot 3 meter breed en van 3 tot 8 meter lang. Bovendien kan je al onze units koppelen en zijn ze tot 3 eenheden stapelbaar.

HUUR OF LEASING

Wij bieden verschillende opties aan op het gebied van huren & leasen.

MEER INFORMATIE

WOON UNITS

De essentie van onze woonunits: Onze woon unit is de referentie op gebied van comfort en flexibiliteit zo produceren wij deze unit in de maten vanaf 2.5 meter tot 3 meter breed en van 3 tot...

BUREAU UNIT

De essentie van onze Bureau unit: Onze bureau units zijn de perfecte oplossing voor een low cost maar toch zeer stijlvol kantoor of werkruimte. Wanneer je bij ons kiest voor een bureau unit kunnen we deze...

STANDAARD UNIT

De essentie van onze standaard unit: Onze standaard unit is de basis van een kempen-unit. Door het gebruik van modulaire materialen is deze basis volledig aanpasbaar zo kunnen we elke deur en raam verplaatsen. Bovendien…