fbpx

Kempen-units


UNITS / MODELLEN

Bij kempen-units bieden wij op maat gemaakte units aan.

Door het gebruik van een stalen constructie en geïsoleerde panelen kunnen wij elke unit bouwen naar uw wens.

Bovendien kunnen we onze units langs de buiten zijde afwerken met een houten gevelbekleding of stalen cassette paneel om zo een mooier en verfijnd uitzicht te bekomen.

Indien je kiest voor een gyproc afwerking langs de binnenzijden kunnen we elk stopcontact en lichtschakelaar inbouwen. Wanneer je kiest voor de standaard afwerking werken we met opbouw stopcontacten en schakelaars. 

Wij werken steeds met een wit vlak paneel langs de binnenkant en langs de buitenkant zilver grijs en/of antraciet met relief.

Onze units zijn steeds geïsoleerd met een 100mm dikke kern isolatie, dit zorgt voor een ultiem comfort zowel in de winter als zomer.

ENKELE VOORBEELDEN

onze voordelen

Stalen constructie

Wij gebruiken een opmaat gemaakte stalen constructie, gelast en 3x gecoat in elke gewenste RAL kleur.

geïsoleerde wanden

Wij gebruiken wanden met een 100mm polystreen isolatie kern. De wanden zijn steeds wit aan de binnen zijde en zilver grijs of antraciet aan de buitenzijde.

luxe buiten afwerking

U kunt er optioneel voor kiezen om uw unit af te werken in hout of cassette panelen.

GYPROC AFWERKING

U kunt ervoor kiezen om uw unit af te laten werken in gyproc langs de binnenzijden, zo kunnen we elk stopcontact en lichtschakelaar inbouwen.

AFMETINGEN

Wij kunnen onze units bouwen in 2.5 tot 3 meter breed en van 3 tot 10 meter lang. Bovendien kan je al onze units koppelen en zijn ze tot 2 eenheden hoog stapelbaar.

HUUR OF LEASING

Wij bieden verschillende opties aan op het gebied van huren & leasen.

Bekijk onze verschillende mogelijkheden bij Verhuur.

 

MEER INFORMATIE

WOON UNITS

De essentie van onze woonunits: Onze woon unit is de referentie op gebied van comfort en flexibiliteit zo produceren wij deze unit in de maten vanaf 2.5 meter tot 3 meter breed en van 3 tot...

BUREAU UNIT

De essentie van onze Bureau unit: Onze bureau units zijn de perfecte oplossing voor een low cost maar toch zeer stijlvol kantoor of werkruimte. Wanneer je bij ons kiest voor een bureau unit kunnen we deze...

STANDAARD UNIT

De essentie van onze standaard unit: Onze standaard unit is de basis van een kempen-unit. Door het gebruik van modulaire materialen is deze basis volledig aanpasbaar zo kunnen we elke deur en raam verplaatsen. Bovendien…